tirsdag 27. november 2012

Julekonsert

Vi ønsker gamle og nye venner velkommen til julekonsert i Birkeland kirke 13. desember kl 20.00. Dørene åpner 19.15. Vi sees!

2 kommentarer:

 1. Kjære Korall
  Tusen takk for ein nydeleg konsert. Eg har gangsperre i smilemusklane og trur framleis eg har litt gåsehud. Måtte ta meg hardt sammen for ikkje å synge med innimellom. Christina oppmoda om å legge igjen julestria på trappa - og det gjekk fint (måtte desverre plukke den raskt opp etterpå og suse av gårde før eg rakk å snakke med nokon av dykk). Men eg har veldig mange gode ord inni meg etter konserten. Det er så mykje vakkert og nydeleg. Bered en veg er full av stemning og soloen er veldig fin - du kan kjenne den på huda. Coventry-sangen med tre solistar var sterk, rett og slett. Tårene trilla - strålande formidling! Det hev ei rosa... så stilig. Tett og vanskeleg og sikkert morsom. Den håpa eg vi får høyre igjen.

  Dokke er flotte både å sjå og høyre. Ser at de som har vore med lenge eig scena og er skikkelig husvarm i Birkeland. Anne (Lyslo), sjøl om du gøyme deg så ser vi at du trivast. Og for ein fin lyd i "bassane". Og glansnummer på rekke og rad i innspurten - Chris: du er kjempegod. Oh holy night løftar konserten (og publikum) langt forbi "vanlege" julekonsertar med "vanlege" kor.

  Eg innser forøvrig (med ironisk bitterhet) at 1. sopranane er bedre enn nokon gong :)

  Eg beundrar alt arbeid som eg veit ligg bak denne konserten. Dokke leverar i massevis. Det er ei glede å høyre og sjå. Tusen takk!
  Og god jul til alle...

  Helsing frå Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for nydelig respons, Hanne! Jeg så ikke at du var det en gang. :-) riktig gd jul til deg!

   Slett