søndag 27. november 2011

Julekonsert

Velkommen til julekonsert med Korall i Birkeland kirke torsdag 15. desember kl 20.00. Dørene åpner 19.30. Dirigent og solist er, tradisjonen tro, Chris André Lund. Eminent traktør av tangenter er Erlend Os. Koret stiller også med egne solister.

Vi lover kjente og ukjente julesanger, mange nye, vakre og spennende arrangement, julestemning og vakker korsang.

3 kommentarer:

 1. Konserten var kjempefin. Gleder oss til neste år.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for årets kanskje største luksusopplevelse. Å få sitte i den fine, mørke og passe varme kirka og nyte... Det er ein stor opplevelse å få vere med å synge på desse julekonsertane, som heilt klart har vore årets høgdepunkt. Men det er altså rein luksus å få sitte i salen og berre nyte.

  Mange av dokke utstråla ei slik enorm glede. Og stolthet, faktisk. Det er ein fryd å sjå. Alt som blir levert er overbevisande og solid. Det er nydelig vakkert, rått, stille, magisk, mystisk og stemningsskapande.
  På andre verset av Herbergen mitt kom gåsehuden... Hark the herald er ein så staseleg flott sang (spesielt starten og slutten). Candlelight er nydelig. Pianisten spelar så diskre og nydelig vakkert. Holy night er rett og slett ein vinnar. Famine song er mektig - eg får faktisk tårer i augene.
  Det var vakkert, folkens - ei veldig god førjulsstund.

  Tusen takk!
  Og god jul...

  SvarSlett
 3. Nyydelig rett og slett.Viktig å "gå inn i musikken", som det ble sagt. Ble litt forstyrret av vel mye fotografering... Kunne ønsket meg mindre klikking fra fotoapparat.

  SvarSlett