søndag 23. august 2009

Korall er UNOformert

Koret vårt består av noenogtjue damer i alder fra ca 20 til litt over 50. Det sier seg selv at når vi foran konserter og andre opptredener diskuterer antrekk, så er meningene mange og sterke. Det har ført til mange og lange diskusjoner som muligens aldri har konkludert med enighet.

Men nå har noen kloke sjeler i koret funnet en løsning og fått en avtale med UNO i Strandgaten. Vi har valgt oss en fargepalett - overraskende fort gjort med enkel håndsopprekning - og brukte noen timer i butikken en kveld på å velge ut noen plagg. Det hele relativt smertefritt - det ble tvertimot en hyggelig seanse i koslig selskap.

Første anledning å se koret i nye gevanter er i Grieghallen under Grieg International Choir Festival der vi deltar i to klasser fredag 4. september. Oversikt over kor som deltar og program for festivalen finner dere på deres hjemmeside.

Vi gleder oss til å delta på denne festivalen for første gang. Koret har fått smaken på å delta på korkonkurranser. Vi har deltatt på den store landsdekkende konkurransen "Syng for oss" i Bergen tre ganger, sist i 2008. Men den arrangeres bare annenhvert år, og det ble litt for lenge å vente helt til 2010.

Det ble derfor en knallstart på høstsemesteret denne gang. Full fokus med øvinger, stemmeøvinger og seminar. Damene er sprudlene og klar til innsats. Dette blir morro!

1 kommentar:

  1. Festlig innlegg! Det blir en fryd å se Korall i de nye UNOformene. :-)

    SvarSlett