fredag 2. januar 2009

Julekonserter i 2008

I desember 2008 hadde vi tre julekonserter. Vi har ønske om å samarbeide mer med andre kor, og denne gang ble det Follesø mannskor. To konserter ble det av samarbeidet, 11.des i Mariakirken, der vi var vertskap, og 14.des i Strusshavn kirke, der Follesø stod som arrangør. Det var spennende å synge i nye kirker og for nytt publikum - og veldig hyggelig med samarbeid.

Vår egen konsert i Birkeland kirke 16.desember var en svært positiv opplevelse for oss i Korall. Det var så godt som fullsatt kirke, og publikum var veldig tilstede. Fanaposten dukket også opp og skrev et fint stykke om konserten i avisen i etterkant av konserten. Det kom også på trykk et leserinnlegg fra en i publikum.
I Birkeland er vi på "hjemmebane", og det er veldig kjekt for oss at disse julekonsertene er blitt en sånn fin tradisjon. Mange i publikum har fulgt oss i mange år, og hvert år blir kirken fullere og fullere. Vi får tilbakemeldinger om at folk har innlemmet denne konserten som en del av sin egen førjulstradisjon - det gleder oss. Repertoaret er bredt og variert men selvfølgelig tilpasset tiden og stedet. Tradisjon tro avslutter vi konserten med "When you wish upon a star" med vår dirigent, Chris Andrè Lund som solist. Etter det kan julen bare komme.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar