mandag 8. november 2010

Vinn billetter til årets julekonsert

Korall ønsker i år å gi bort 4 billetter til årets julekonsert, torsdag 9. desember kl 20.00. Vi trekker to vinnere som hver får to billetter til konserten. Alle kan delta.
For å være med i trekningen må du gjøre følgende;


1. Legg igjen en kommentar til dette innlegget. Har du ikke egen blogg må du legge igjen en epostadresse eller annen informasjon om hvor du kan kontaktes.

2. Send så linken til dette innlegget til noen av dine venner (så mange som mulig). Dette kan vi selvfølgelig ikke kontrollere, men vi håper dere hjelper oss å videreformidle dette - og på den måten sprer ord om konserten.

3. Dersom du har egen blogg og legger inn en kobling der, får du to lodd.


korets medlemmer kan ikke ta lodd - men må gjerne sende link til sine venner...


Trekningen blir mandag 6. desember.

Lykke til!

22 kommentarer:

  1. Genialt! Jeg håper jeg vinner sånn at jeg får plass! Disse konsertene er jo fantastiske!

    SvarSlett
  2. Stemningen fra i fjor sitter fortsatt i margen, og jeg gleder meg veldig til Da Capo. Dere leverer meg noe som er ganske utrolig at kan kjøpes for penger!

    SvarSlett
  3. Okey prøver igjen. Jeg har nå forsøkt å legge inn kommentar MANGE ganger ( og bør ha mange lodd etter dette)
    Jeg vil gjerne være med...Jeg har jo lest dikt på Korall sin julekonsert i gode gamle dager, og det var et godt stress om du spør meg! Chris hadde selvfølgelig valgt noen sånne voldsomme nynorske greier: Eg går bort til di instre grind og du går og bort til mi...Eller om de gikk bort til si eiga grind, nei jeg husker ikke helt. Jeg skalv faktisk sånn på hånden når jeg skulle lese det diktet at det var like før mi inste grind hadde kollapset fullstendig!!! Vel vel... Jeg kunne iallefall godt ha tenkt meg å vinne billetter og har annonsert på Facebook ( noe som er litt dumt for da kommer det jo flere for å konkurrere;)
    Krysser fingre...Lykke til til meg selv:)

    SvarSlett
  4. Men, Cecilie....Det var faktisk ikke jeg som valgte det diktet. Det ble påtvunget meg. Og jeg husker vel også at du sang Deilig er jorden inni der et sted? Kan ikke det stemme? Jeg synes du fortjener å vinne, men det er visst ikke opp til meg.

    SvarSlett
  5. Jeg vil vinne! Jeg tar så mange lodd som det går an! ;-) Skal se om jeg får til en link!

    SvarSlett
  6. Har du ikke hørt Korall før - SÅ LØP OG KJØP.
    Har du hørt Korall før så er du nok allerede på vei!!!
    Hilsen Kristin(98072246)

    SvarSlett
  7. Dette er gøy! Korall er verdt å se, høre og lytte til :) Gleder meg til konsert!

    ELizabeth

    SvarSlett
  8. Hu Hei!
    Fantastisk ide.
    Gleder meg til konserten vår :)

    SvarSlett
  9. Ja, vi liker konsert! Jeg har lyst å sitte og små-sippe på en litt hard benk i kirken, se på hyrder, konger, Jesusbarnet og et lam eller to, og bare kjenne at akkurat så bra skal førjulstiden være. Jeg er villig til heftig smøring av mine kolleger Heike og Inger Mette for å vinne gullbilletten ;)

    SvarSlett
  10. Dette vil jeg få med meg og jeg tar to vinnerlodd jeg og linker på bloggen min!

    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  11. Chris: Du valgte diktet...Det er jeg BOMBESIKKER på. Min gamle sjef ( og din i en kort periode om jeg ikke tar feil) Oddrun kunne diktet utenat og hun var der med si inste grind for å høre på.

    Den syngingen av det siste verset av en eller annen julesang...er det ALLER SISTE jeg gjorde i Korall-dikt-historien for å si det sånn. Punktum.
    Så jeg trenger billett...For å gjøre det godt igjen;)

    SvarSlett
  12. Jeg synes dere er så flinke og vil gjerne ha med meg min kjære på konsert med dere når jeg først har fått han til å gå med på det!

    Jeg har blogg selv, så jeg legger ut link på to av dem :) (agurk.blogg.no og suppehodet.wordpress.com)

    SvarSlett
  13. Emmeline, jeg husker at du sang vakkert, jeg da.

    SvarSlett
  14. Hei. Jeg vil vinne! Jeg linker fra min blogg og ønsker dermed to lodd :)

    SvarSlett
  15. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  16. Vet dere? Jeg har laget meg blogg, og spredd det glade budskap om konserten der! Så nå håper jeg dere vil legge to lapper med navnet mitt på i hatten.

    Se bloggen da; logreblogg.blogspot.com

    SvarSlett
  17. Julekonsert

    Som entusiastisk tilhenger av koret, gleder jeg meg til julekonserten. Det er en flott hjemmeside dere har, og bildet fra Barcelona var bra. Jeg likte godt at mine to favorittdamer var frontfigurer :-)

    SvarSlett
  18. Jeg vil egentig være med å synge, men når dette ikke lar seg gjøre har jeg utrolig lyst å kunne sitte å nyte vakker sang og kanksje mime litt med i benkeradene.
    Om biletten er vunnet eller ei, jeg kommer lell:)
    anna.helgesen@gmail.com

    SvarSlett
  19. Konsertbilletter hadde vært noe. Skulle virkelig likt det ja - ville storkost meg på konsert :)Håper på vinnerlykke!

    evakristinm@hotmail.com

    SvarSlett
  20. Ja, vinne billetter! Kanskje gå uansett? Kanskje Monika kan dra meg med.. Om jeg vinner billetter, skal jeg i alle fall ta med meg henne.

    SvarSlett
  21. Vi kommer uansett!! Vinne eller ikke vinne, det er opplevelsen vi går for. Flott kor og god julestemning. Vi gleder oss!

    brigo61@gmail.com

    SvarSlett